Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Vista veya Windows 7
İşlemci: 3.4GHz Pentium D
RAM: 1 GB
HDD: 15 GB boş disk alanı
Ekran Kartı: 128 MB grafik belleği
Ses Kartı: DirectX 9 Uyumlu
DirectX: Version 9.0c
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Vista veya Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo veya eşdeğeri
RAM: 2 GB
HDD: 15 GB boş disk alanı
Ekran Kartı: 256 MB grafik belleği
Ses Kartı: DirectX 9 Uyumlu
DirectX: Version 9.0c
Oyunu Türü: Simülasyon Çıkış Tarihi: 12/11
Oyunun Dilleri:
EN/DE/FR/PL/CZ/RU/JP
Seri Numara:
ATRZ-P2LY-7XUT-YY5D-NQKG-CEM5
Oyunun kurulumunun videolu anlatımı için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın. Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üye olmak için tıkla
Cevap: Trainz Simulator 2012 Tek Link Full İndir - Oyun Download - 2011 - PC
Alıntı:
dastaguir Nickli Üyeden Alıntı
wupload yoksa bosversene
Wupload ortaklığı bozuldu ve uploadlara para vermiyor.Bu yüzden hemen hemen tüm sitelerdeki uploaderler wuploada upload yapmıyor.
4. Çalıştıramadığınız bir paylaşımda bizden destek talep etmeyin, içerikleri biz üretmiyoruz, yada parayla satmıyoruz. [Sorunlarınızın belli bir kısmına,belli kurallar çerçevesinde yardım ediyoruz.Yardım isterken karşınızdaki kişi ile düzgün iletişim kurun!!!]
5. İçerikleri virüs kontrolünden geçirin, eğer bir içerikte virüs var diyorsanız kullanmayın, gidin orijinal sitesinden satın alın.
6. Bizler arama motoru değiliz, bir sorununuz varsa ilk önce google üzerinden arayın.
7. Bozuk Türkçe ile yorum yazanların yorumları okunmadan direk silinir.
8. Ciddiyeti severiz disipline hayranız.
kardeşş oyunu indirdim ettim kurma yapcağım zaman serial istiyor benden ve hangi seriali girdisem olmuyor next butonu gelmiyor bi türlü bi yardımcı olun lütfen
Alıntı:
futti133 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşş oyunu indirdim ettim kurma yapcağım zaman serial istiyor benden ve hangi seriali girdisem olmuyor next butonu gelmiyor bi türlü bi yardımcı olun lütfen
Söylediğimi yaptın mı? Geri bildirim yapıp konuya çalışıp çalışmadığını yaz.
Konu FGC tarafından (01-10-2012 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.
FGC Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler:
oyunu indirdim ancak kuramıyorum. daha önce başka arkadaşlarda aynı sorunu yazmış. cd key istiyor. niye cevabı yok anlayamadım.
-- Konu kirliliği önlendi | Yeni 01-10-2012 mesaj: 12:22 AM -->-> Önceki 01-09-2012 mesaj: 11:54 PM | 12 saat içinde arka arkaya mesaj yazmak yasaktır! --
tşkürler. ancak imdat...????? saatlerdir uğraşıyorum oyunu kuramadım. cd key istiyor ve orada kalıyor bir çok sitede oyunun kurulumu resimli anlatılmış. ancak burada kurulum ve cd key ile ilgili hiçbir bilgi yok. yani futti133 e cevap yazılmış ve yol gösterilmiş ancak niye biz göremiyoruz.yardım lütfen oğlum başımın etini yiyor günlerdir.
Alıntı:
hsnslmz Nickli Üyeden Alıntı
oyunu indirdim ancak kuramıyorum. daha önce başka arkadaşlarda aynı sorunu yazmış. cd key istiyor. niye cevabı yok anlayamadım.
-- Konu kirliliği önlendi | Yeni 01-10-2012 mesaj: 12:22 AM -->-> Önceki 01-09-2012 mesaj: 11:54 PM | 12 saat içinde arka arkaya mesaj yazmak yasaktır! --
tşkürler. ancak imdat...????? saatlerdir uğraşıyorum oyunu kuramadım. cd key istiyor ve orada kalıyor bir çok sitede oyunun kurulumu resimli anlatılmış. ancak burada kurulum ve cd key ile ilgili hiçbir bilgi yok. yani futti133 e cevap yazılmış ve yol gösterilmiş ancak niye biz göremiyoruz.yardım lütfen oğlum başımın etini yiyor günlerdir.
Dün aynı sorun yaşayan arkadaşa olayı anlattım. Size de anlatayım.
Windows 7 güvenlik durvarını devre dışı bırakarak oyunu tekrar kurmaya çalışın. Serial olarak XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX deneyin.
Eğer yine olmazsa ö.m dan size yolladığım adımları uygulayın ve çalışıp çalışmadığını buraya yazın. İyi forumlar.
teşekkür ederim deneyip sonucu en kısa zamanda yazacağım
-- Konu kirliliği önlendi | Yeni mesaj: 10:29 -->-> Önceki mesaj: 09:11 | 12 saat içinde arka arkaya mesaj yazmak yasaktır! --
Windows 7 güvenlik durvarını devre dışı bırakarak oyunu tekrar kurmaya çalışın. Serial olarak XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX deneyin.
Eğer yine olmazsa ö.m dan size yolladığım adımları uygulayın ve çalışıp çalışmadığını buraya yazın. İyi forumlar.
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ancak ben windows 7 değil xp sp3 kullanıyorum. mesajınızı da okudum uyguladım ancak açılan bir sayfa olmadı sanırım orada anlattıklanızda windows 7 için geçerli. hala oyunu kuramadım yardımlarınızı bekliyorum. iyi akşamlar. benim saatim 21:30 da
Konu FGC tarafından (02-09-2012 Saat 05:11 ) değiştirilmiştir.