En Düşük Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 2000/XP/Vista™ İşlemci: Intel (R) Pentium (R) 4 2.0 GHz veya AMD (R) eşdeğeri RAM: 1 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA (R) GeForce (R) 6600 128 MB DirectX (R) 9.0 Shader 2.0 desteği veya eşdeğeri (ATI (R) Radeon (R) X700) Boş Alan: 1 GB boş sabit disk alanı
Cevap: TimeShift Full Download | Oyun İndir | Tek Link | 2007 | PC
Alıntı:
Kerem3221 Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel oyun 3. bölümde takıldım :D
takıldığın yerlerde ö.m. at sonra burda yaz takıldığın yeri ö.m olursa görürüm mesajını, direk konuya yazarsan göremeyebilirim, neyse takıldığın yerlerde yardımcı olurum oyunu bitirdim gayet güzel bi oyun, özelliklede zamanı dondurup ileri geri sarmaları yavaşlatmaları oyuna yeterli zewki katıyor ve istediğimiz heyecanı tattıracak bir oyun, ilerledikçe daha da zorlaşan bölümler daha da ağır bi baskı, sanki dünyayı siz kurtaracakmışsınız hissini tattırıyor, oyun güzel dileyenlere yardım edebilirim her konuda açıklamalı şekilde...
Cevap: TimeShift Full Download | Oyun İndir | Tek Link | 2007 | PC
Alıntı:
heryerdekralex Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben oyun indiremiyorum yardımcı olun lütfen!
Linki tıkla ve oradan free download veya slow download butonunu tıkla, senden resimdeki yazıları kutuya girmeni isteyecek. Yazıları kutuya girip enter tuşuna bastığınız zaman belli bir süre sizi bekletecek (30sn,45sn gibi). Daha sonra gelen yerdeki linke tıklayarak indireceksiniz.