Hocam birşey diyecem bi tane oyun indirdim penragram çıktı bu satanistlerin simgesi deilmi? oyun başlarken o simse çıkıyor :D insan tırsıyor yav arada alıntı varsa bile kontrol olsun xD çoğu sizin biliyorumda
tulley Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler:
Hocam birşey diyecem bi tane oyun indirdim penragram çıktı bu satanistlerin simgesi deilmi? oyun başlarken o simge çıkıyor :D insan tırsıyor yav arada alıntı varsa bile kontrol olsun xD çoğu sizin biliyorumda
Valla kardeş ne desem yalan olur. En son o oyunlara 1.5 sene önce bakmıştım.
Demek satanist oyunuda kaynamış araya. Kusura bakma :)
Bi de buradaki bütün E250 oyun konularını kendim hazırlıyorum. Alıntı söz konusu bile değildir.
Eğer yeni oyunlar indirmek istersen buraya bakabilirsin. Konuyu hergün güncelliyorum. Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üye olmak için tıkla
Birşey sorcam cakirTs kardeş arkadaşıntelefonunda 2007 var ama nasıl desem bildiğimiz fifa grafiği yok mesela kaleye şut atıyor ya farklı açılardan gösterim yapıyor gol olunca kaleden görüntü yapıyor fln aradım aradım yok hep aynı açılardan oynanan fifalar var eğerki elinde varsa link verebilirmisin biliyorum hazırcılık gibi oluyor ama inanki çok aradım :)
Hocam birşey diyecem bi tane oyun indirdim penragram çıktı bu satanistlerin simgesi deilmi? oyun başlarken o simse çıkıyor :D insan tırsıyor yav arada alıntı varsa bile kontrol olsun xD çoğu sizin biliyorumda
Bu oyun paketi 2007nin yaz aylarında çıktı hatırlıyorum çıktığı günü ilk indiren ben oLmuştum=))
Birşey sorcam cakirTs kardeş arkadaşıntelefonunda 2007 var ama nasıl desem bildiğimiz fifa grafiği yok mesela kaleye şut atıyor ya farklı açılardan gösterim yapıyor gol olunca kaleden görüntü yapıyor fln aradım aradım yok hep aynı açılardan oynanan fifalar var eğerki elinde varsa link verebilirmisin biliyorum hazırcılık gibi oluyor ama inanki çok aradım :)
Olsa veririm de. Samsung E250 telefonu 3D (3 Boyulu) oyunlar çalıştırmadığı için o oyunu yüklesende çalışmaz. Senin telefonun arkadaşındaki Fifa 2007'yi, arkadaşının telefonundaki gibi çalıştırmaz. Fifa 2007 nin 2 çeşit oyunu vardır. Birincisi normal Fifa 2007 (senin arkadaşınki gibi), diğeride 3D oyun çalıştırmayan telefonlar için.(seninki gibi)