En Düşük Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP / Vista
İşlemci: Pentium 4 3.2 GHz veya eşdeğer Athlon 64
Bellek: 1 GB
HDD: 5 GB boş alan
Ekran Kartı: 256 MB bellekli Directx 9.0c uyumlu ekran kartları (GeForce 8600GTS veya Radeon HD2600XT)
Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartları
DirectX: 9.0
Çıkış Tarihi: 20/11/2009 Oyun Türü: Aksiyon
Ninja Blade anlaşılan, molalarda da TVden gözünüzü ayırmamanızı istiyor. Demolar başarılı ve video kaliteli. Profesyoneller tarafından tasarlandığı her hattıyla belli oluyor. Videolar için bir adım ileriye gidip, God of War serisinden beri gördüğümüz en heyecan verici videolar olduğunu söyleyebiliriz. Devil May Crydaki müthiş aksiyon çeşitliliği, ne yazık ki yapımda mevcut değil. O kadar fazla combo ya da gelişme yolu yok. Ancak elimize iki kılıç alıp mutant avlamak, Drizzt Dourden benzeri akrobatik hareketler yapmak keyifli. Oyun size biraz kolay gelebilir, fakat en zor seviyeye ayarlarsanız, rekabet zevk verecektir.
Düşmanlarımız epey çeşitli; her tarafından uzantılar fırlayan şekilsiz varlıklar, bu virüsü başımıza salan varlıklar olan iblis benzeri olanlar, dev solucanlar, kanatsız ejderha olarak nitelendirebileceğiz, etrafı plazma ile örülü yaratıklar var. Onları avlarken farklı yollar seçebilirsiniz. Prince Of Persiadaki gibi duvarlardan yürüyüp, tepelerine inebilir, devasa kılıcınızla duvarları parçalayıp başlarına yıkabilirsiniz. Kullanabileceğiniz pek çok silah kombinasyonu var. Bunlar arasında en göze çarpanları, William Wallaceın kılıcına benzeyen dev kılıç, iki elle kullanılan katana ya da çift uzun kılıç. Bir ninja olarak tabanca, tüfek kullanmamız zaten saçma olurdu. Silahlarınız ateş, rüzgar ve yıldırım elementlerinin güçlerini kullanabiliyor. Tabi ki ninja yıldızlarını da unutmayalım ve yıldızları alevlere bezenmiş şekilde fırlatabiliyorsunuz.
"Oyun içinde devasa büyüklükteki yaratıklarla da dövüşüyoruz."
Cevap: Ninja Blade SKIDROW Tek Link | Full Download | Oyun İndir | 2009 | PC
Bu oyunu biliyorum bitirmiştim internet cafede çok güzel tavsiye ediıyorum çok çeşitli yaratıklar var hatta 1. bölümde 2 tane boss çıkıyo yuh artık anidende boss fırlıyo ikide bir işte ben böyle oyunlar seviyorum bide oyunda ninja değiştirebiliyiyoruz yani giydiriyoz.
WINRAR dan dosyaları klasöre çıkartırken böyle bi hata alıyorum şunları şifresis yapsanız da rarlı klasör içerisine sadece sitenizin reklamını yapsanız olmazmı? indiriyoruz onca zaman bekliyoruz ama oyun klasöre çıkartılırken bu hatayı veriyor ne yapıcaz bu durumda ? elimizden gelen birşey de yok ?? boşunamı indirdik o kadar dosyayı? tek linklerde alıyorum bu hatayı Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üye olmak için tıkla bu linkten indirdim ve başta yazdığım hatayı aldım yardımcı olurmusunuz lütfen bu dosyayı tekrar indirmekle uğraşmak istemiyorum doğru bir şekilde klasöre çıkartmak istiyorum kurulumu yapmam için çıkartmam lazım fakat çıkartmama izin vermiyor
Cevap: Ninja Blade SKIDROW Tek Link | Full Download | Oyun İndir | 2009 | PC
Alıntı:
cancicon Nickli Üyeden Alıntı
Ninja Blade SKIDROW NB-FGC\NB-FGC.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
WINRAR dan dosyaları klasöre çıkartırken böyle bi hata alıyorum şunları şifresis yapsanız da rarlı klasör içerisine sadece sitenizin reklamını yapsanız olmazmı? indiriyoruz onca zaman bekliyoruz ama oyun klasöre çıkartılırken bu hatayı veriyor ne yapıcaz bu durumda ? elimizden gelen birşey de yok ?? boşunamı indirdik o kadar dosyayı? tek linklerde alıyorum bu hatayı Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üye olmak için tıkla bu linkten indirdim ve başta yazdığım hatayı aldım yardımcı olurmusunuz lütfen bu dosyayı tekrar indirmekle uğraşmak istemiyorum doğru bir şekilde klasöre çıkartmak istiyorum kurulumu yapmam için çıkartmam lazım fakat çıkartmama izin vermiyor
Aldığınız hata yanlış şifre hatası. Şifreyi elinizle girmeyi deneyin. kopyala-yapıştır yapmayın.
2.si ise dosya hatalı inmiş olabilir. Bu sık başıma gelen bir durum. Aynı parçayı tekrar indirince sorun çözülüyor. Fakat siz tek link indirmişsiniz. Üstte söylediğimi yapın bakalım olacak mı.