En Düşük Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista or Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz or Athlon 64 X2 Dual Core 5600 +
Bellek: 2 GB
Boş Alan: 10 GB free disk space
Grafik: Minimum: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB RAM, ATI Radeon HD 3850 512 MB RAM or better
Ses Kartı: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Önerilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista or Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.93 GHz+, Intel Quad core 2.66 GHz+, AMD Phenom II X2 550, 3.1 GHz+
Bellek: 4 GB
Boş Alan: GB free disk space
Grafik: Recommended: NVIDIA GeForce 9800 GTX+ 512 MB RAM, ATI Radeon HD 5750 512 MB RAM or better
Ses Kartı: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Çıkış Tarihi: 22/06/2011 Oyun Türü: FPS
Yapımcılığını Day 1 Studios 'un üstlendiği F.E.A.R 3 çıktı.Yeni oyunda;Alma'nın oğlu, Point Man ve Paxton Fettel (İlk oyundan tanıdığımız) gibi karakterler yer alacak. Ayrıca; F.E.A.R 3 ' de co-op oynanış özelliği bulunacak.
Oyunlara korku temasını yerleştirmenin zorluğu şöyle dursun, bu temayı FPS tarzı oyunlara işlemenin zorluğu ayrı bir şeydir. Özellikle de oyunun içeriği canavarların bastığı, şeytanların ve iblislerin sizi cehennemin derinliklerine inmeye zorladığı bir atmosferde geçmiyorsa, geriye korkacak pek bir şey kalmıyor demektir. Tabii bir kaç istisna dışında.
Genel bir söylem vardır. İnsan göremediği şeyden korkar derler. Bence doğrudur. Misal oyun oynarken korkmamızı sağlayan şey karşımıza çıkan yaratıklar veya ucubeler değil, onların karşımıza çıkmadan önce çıkardıkları seslerdir. Bu sesler irkilmemizi, sürekli tetikte olmamızı ve adrenalin seviyemizin ister istemez üst seviyelerde gezinmesini sağlar. Hele bir de oyunu oynadığınız ortamın tamamen karanlık olduğunu ve kulağınızda kulaklı ile tek başınıza olduğunuzu düşünürsek, ufak çaplı krizler geçirme riskinizin bile olduğunu söyleyebilirim.
Korku oyunları ile ilgili sarf ettiğim bu cümlelere eminim ki birçok oyuncu katılacaktır. Tabi ki katılmayanlar da olacaktır. Kimisi sadece muhalefet olma adına, kimisi ise gerçekten korkmadığı için katılmayacaktır. Ama ben F.E.A.R oyununu karanlık bir ortamda kulaklıkları takılı bir biçimde oynayıp da tırsmayan birine henüz rastlamadım. 2005 yılında Monolith Studios tarafından geliştirilen ve Vivendi Games tarafından piyasaya sürülen F.E.A.R, cehennemde veya zombilerin bastığı bir şehirde geçmemesine rağmen, son derece gerilim dolu saatleri oyunculara sunmayı başaran bir yapımdı. Az önce de dediğimiz gibi insanlar görmediği şeylerden korkar. F.E.A.R'da da Alma isimli ufak bir kızın, korkutucu figürlerle karşımıza dikildiğine şahitlik ediyor, kimi zaman ondan kaçarken, kimi zaman ise şuurumuzu kaybederek kendimizi başka mekânlarda buluyorduk. Peki kimdi bu Alma? Neden bizim peşimizden geliyordu? Dahası biz kimdik? Oyunun hemen başlarında bizi bayıltan, etrafından kırmızı buharlar çıkan adam da kimdi? İşte tüm bu soruların cevabını F.E.A.R 3 incelememizde bulacaksınız.
Tek Link indirebilmen için premium hesabın olması gerekiyor. Parçalı şekilde indir yada sitemizde premium hesaplar konusu var oraya bak.
Cevap: F.E.A.R 3 Full Download | Oyun İndir | 2011 | PC | Tek Link
Alıntı:
alpikalpi Nickli Üyeden Alıntı
çalışmıyo bu arakadaşım. bi işi yaparken kontrol edin! okadar saat boşunamı indirdim? premium içinmi yapıyonuz bu işi??
Arkadaşım oyunu deneyerek upload ettim. Bilip bilmeden konuşma, muhtemelen oyunu kuramamışsındır. Sonra da oyun çalışmıyor diye buraya mesaj yazıyorsun.