En Düşük Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 with DirectX 9.0c İşlemci: 2GHz dual core Bellek: 1GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7) Grafik: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better Gerekli Boş Alan: 8.5GB
Geliştirici: Eidos Studios Yayıncı: Square-Enix / Eidos Oyun Türü: FPS
“Aynısından daha fazla”... Evet, aslına bakarsanız bu genellikle pek de hoş karşılanmayan bir şeydir. Ancak konu, gerek oyunu istediğimiz şekilde oynamamızı sağlayan müthiş mekanikleri gerekse Metal Gear Solid-Blade Runner arası leziz anlatımıyla muazzam bir iş çıkartan Deus Ex: Human Revolution olunca bunun ne kadar geçerli olabileceğinden emin değilim. Eğer sizler de benim gibi Deus Ex: Human Revolution’ı iki kez bitirdiğiniz halde hala doyamadıysanız, 18 Ekim’de yayınlanacak (Yani Bugün (; ) The Missing Link içeriği sizlere “aynısından daha fazla” vermek için geliyor.
Anlayacağınız yine havalandırma boşluklarını mesken tutacak, düşman güçlerini artistik şekillerde ortadan kaldırmaya çalışacak, ölümcül ateşli silahlarla haşır neşir olacak, bol bol güvenlik terminali ve bilgisayar hack’leyecek, sağa sola meşrubat makinesi fırlatacak ve hatta hikayeyle alakalı olduğu kadar bir hayli alakasız da olabilen, yer yer komik ve alaycı e-postalar okuyacağız. Tabii esas oğlanımız Adam Jensen’ın içine düştüğü derin küresel komplonun yeni ve oldukça enteresan bir boyut kazanacağını da belirtmeden geçmeyelim.
Yazının bundan sonraki kısmı Deus Ex: Human Revolution’ı henüz oynamamış, bitirmemiş, anlamamış veya ara sahneleri hızlıca geçmiş arkadaşlar için orijinal hikayenin tadını kaçırabilecek bir takım bilgiler, ipuçları ve/veya enstantaneler içerebilir. İçermeyebilir de... Neyse. Ben uyarmış olayım.
Eminim sizler de benim gibi Adam Jensen’ın tabut benzeri bir çeşit yaşam destek kapsülünün (stasis pod deniyor bunlara) içine saklanarak Hengsha’dan Singapur’a yaptığı yolculukta bir takım tuhaf olaylar yaşandığından kıllanmıştınız. Jensen, Megan Reed ve diğer kayıp bilim insanları hakkındaki gerçeği öğrenip bir hayli kuvvetli ipuçları yakaladıktan sonra Tong’un da yardımıyla Hengsha’daki Belltower limanına sızmış; ortalığı “birazcık” karıştırdıktan sonra da limandan ayrılmak üzere olan geminin kargo bölümündeki stasis pod’lardan birinin içine saklanma fırsatı yakalamıştı. Kendine gelip stasis pod’dan çıktığında ise Singapur’daydı ve Pritchard’ın telsizden söylediğine göre üç gündür en ufak bir sinyal bile alınamıyordu kendisinden. İşte The Missing Link, hepimizi şüphelendiren bu gizemli yolculuğun detaylarına; bambaşka bir komplonun kalbine götürüyor bizleri.
Daha ilk saniyelerde anlıyoruz ki, bu gizemli yolculuk hiç de neşeli başlamıyor. Jensen’ın gemideki varlığı keşfedilmiş ve saklandığı kapsülden çıkarılarak bir çeşit elektromanyetik (EMP) sandalyeye bağlanmıştır. Kim olduğu ve gemideki ne aradığı sorgulanan Adam, bir kaç porsiyon dayak yedikten sonra hücresinde yalnız bırakılır. Tam bu noktada gizemli bir hacker yardımına koşar Adam’ın ve onu bağlı bulunduğu sandalyeden kurtarır. Ne var ki Adam, temel özellikleri (ilk seviye hack ve takedown vs) dışında bütün geliştirmelerini (aug) kaybetmiştir... Dahası okyanusun tam ortasında, nereye gittiğini bile bilmediği bir gemide kapana kısılmıştır.
Cevap: Deus Ex Human Revolution The Missing Link Full Download | Oyun İndir | Tek Link | PC
Alıntı:
menemin Nickli Üyeden Alıntı
TŞK
Aga açılmıyor çalışmayı durdudu hatası verior crackta yaptım olmuor yardım et sana zahmet olmassa
Bir yardım edin yha konu açıp başı boş bırakıorsunuz ayıp be
3 kere alt alta mesaj yazmışsın. 2 sefer uyarı yapılmaksızın üyeliğin durdurulur. Arkadaşım laflarına dikkat et! Burada kimse sana yardım etmek zorunda değil. Yardım istiyorsan düzgün dille iste.
Deus Ex Human Revolution oyununu kurmuş musun. Bu oyun onun üzerine kurulacak bir genişleme paketidir.
Aşağıdaki linkten oyunu indir. Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üye olmak için tıkla
Arkadaslar, bu siteden ilk defa oyun indirdim ve rar'i acmak icin sifre istedi.Hangi sifreyi istiyor?Bu sifreyi nerden bulabalirim?Yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim