Max Payne 2
adlı üyemiz haftanın üyesi olarak seçilmiştir. Başarılarının devamını dileriz.
ÖDÜL
+15.000 REP
Yükleniyor...

Forumgaleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama B.Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Bağış Yap
Go Back   Forumgaleri > OYUN BÖLÜMÜ > Forumgaleri Özel Uploadlar > Aksiyon - Macera - RPG

Bugüne özel indirimli Günün Fırsatını görmek için tıklayın

Benzer Konular
Konu Cevaplayan Forum cevap Son Mesaj
Deus Ex: Human Revolution Full Download | Oyun İndir | PC | 2011 | Tek Link FGC Aksiyon - Macera - RPG 12 04-21-2012 10:22
Deus Ex Human Revolution The Missing Tek Link Full İndir | Full Download | %100 Çalışıyor »ØØ9« Tek Link Oyunlar 1 11-27-2011 04:51
Deus Ex Human Revolution The Missing Link-SKIDROW Wupload 4 Part Okan1111 Karışık Oyunlar 0 10-19-2011 01:05
Deus Ex Human Revolution Tek Link Full İndir | Download | Çoklu Linkler | PC cakirts Tek Link Oyunlar 1 09-19-2011 08:56
Deus Ex: Human Revolution Tek Link Full Download | Oyun İndir | İngilizce | Crack | PC | Filesonic cakirts Tek Link Oyunlar 1 08-25-2011 04:13

Konuyu değerlendir - Deus Ex Human Revolution The Missing Link Full Download | Oyun İndir | Tek Link | PC.
(5)
Değerlendirme: Toplam 5 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4,20 puandır.

Cevap yaz Yeni Konu aç

Seçenekler Stil
Alt 10-19-2011, 01:46   #1
FGC
Forum Görevlisi

FGC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Forumgaleriden
Konular: 358
Seviye: 41 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 1519 / 1519
Güç: 906 / 1936
Tecrübe: 50%
Teşekkür Etti: 1.066
Teşekkür Aldı: 2.732
İtibar Puanı: 306819
Seviye: FGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond repute
Oyun Deus Ex Human Revolution The Missing Link Full Download | Oyun İndir | Tek Link | PC

FGC
ISO

3x1GB

Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üye olmak için tıkla

En Düşük Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 with DirectX 9.0c
İşlemci: 2GHz dual core
Bellek: 1GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7)
Grafik: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better
Gerekli Boş Alan: 8.5GB

Geliştirici: Eidos Studios
Yayıncı: Square-Enix / Eidos
Oyun Türü: FPS

“Aynısından daha fazla”... Evet, aslına bakarsanız bu genellikle pek de hoş karşılanmayan bir şeydir. Ancak konu, gerek oyunu istediğimiz şekilde oynamamızı sağlayan müthiş mekanikleri gerekse Metal Gear Solid-Blade Runner arası leziz anlatımıyla muazzam bir iş çıkartan Deus Ex: Human Revolution olunca bunun ne kadar geçerli olabileceğinden emin değilim. Eğer sizler de benim gibi Deus Ex: Human Revolution’ı iki kez bitirdiğiniz halde hala doyamadıysanız, 18 Ekim’de yayınlanacak (Yani Bugün (; ) The Missing Link içeriği sizlere “aynısından daha fazla” vermek için geliyor.

Anlayacağınız yine havalandırma boşluklarını mesken tutacak, düşman güçlerini artistik şekillerde ortadan kaldırmaya çalışacak, ölümcül ateşli silahlarla haşır neşir olacak, bol bol güvenlik terminali ve bilgisayar hack’leyecek, sağa sola meşrubat makinesi fırlatacak ve hatta hikayeyle alakalı olduğu kadar bir hayli alakasız da olabilen, yer yer komik ve alaycı e-postalar okuyacağız. Tabii esas oğlanımız Adam Jensen’ın içine düştüğü derin küresel komplonun yeni ve oldukça enteresan bir boyut kazanacağını da belirtmeden geçmeyelim.

Yazının bundan sonraki kısmı Deus Ex: Human Revolution’ı henüz oynamamış, bitirmemiş, anlamamış veya ara sahneleri hızlıca geçmiş arkadaşlar için orijinal hikayenin tadını kaçırabilecek bir takım bilgiler, ipuçları ve/veya enstantaneler içerebilir. İçermeyebilir de... Neyse. Ben uyarmış olayım.

Eminim sizler de benim gibi Adam Jensen’ın tabut benzeri bir çeşit yaşam destek kapsülünün (stasis pod deniyor bunlara) içine saklanarak Hengsha’dan Singapur’a yaptığı yolculukta bir takım tuhaf olaylar yaşandığından kıllanmıştınız. Jensen, Megan Reed ve diğer kayıp bilim insanları hakkındaki gerçeği öğrenip bir hayli kuvvetli ipuçları yakaladıktan sonra Tong’un da yardımıyla Hengsha’daki Belltower limanına sızmış; ortalığı “birazcık” karıştırdıktan sonra da limandan ayrılmak üzere olan geminin kargo bölümündeki stasis pod’lardan birinin içine saklanma fırsatı yakalamıştı. Kendine gelip stasis pod’dan çıktığında ise Singapur’daydı ve Pritchard’ın telsizden söylediğine göre üç gündür en ufak bir sinyal bile alınamıyordu kendisinden. İşte The Missing Link, hepimizi şüphelendiren bu gizemli yolculuğun detaylarına; bambaşka bir komplonun kalbine götürüyor bizleri.

Daha ilk saniyelerde anlıyoruz ki, bu gizemli yolculuk hiç de neşeli başlamıyor. Jensen’ın gemideki varlığı keşfedilmiş ve saklandığı kapsülden çıkarılarak bir çeşit elektromanyetik (EMP) sandalyeye bağlanmıştır. Kim olduğu ve gemideki ne aradığı sorgulanan Adam, bir kaç porsiyon dayak yedikten sonra hücresinde yalnız bırakılır. Tam bu noktada gizemli bir hacker yardımına koşar Adam’ın ve onu bağlı bulunduğu sandalyeden kurtarır. Ne var ki Adam, temel özellikleri (ilk seviye hack ve takedown vs) dışında bütün geliştirmelerini (aug) kaybetmiştir... Dahası okyanusun tam ortasında, nereye gittiğini bile bilmediği bir gemide kapana kısılmıştır.

<<<Tek Link>>>

Konu FGC tarafından (04-08-2012 Saat 07:17 ) değiştirilmiştir.
FGC isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
FGC Adlı Üyeye Bu Mesajı için Teşekkür Eden 7 Kişi:
Alt 10-29-2011, 01:48   #2
>>TheKiller<<
Foruma Alıştım

>>TheKiller<< - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İstanbul
Konular: 10
Seviye: 10 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 23 / 230
Güç: 41 / 436
Tecrübe: 22%
Teşekkür Etti: 229
Teşekkür Aldı: 460
İtibar Puanı: 12
Seviye: >>TheKiller<< is on a distinguished road
Standart Cevap: Deus Ex Human Revolution The Missing Link Full Download | Oyun İndir | Tek Link | PC

Teşekkür Ederim Güzel Bi Oyun. İndiricem

Alıntı:
ForumGaleri!.
.

>>TheKiller<< isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2011, 07:43   #3
Ocean7
Üyeliği durduruldu

Konular: 37
Seviye: 9 [� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 21 / 219
Güç: 38 / 356
Tecrübe: 79%
Teşekkür Etti: 116
Teşekkür Aldı: 61
İtibar Puanı: 5048
Seviye: Ocean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Deus Ex Human Revolution The Missing Link Full Download | Oyun İndir | Tek Link | PC

teşekkürler emeğine sağlık ... bu siteyi seviyorum ya :))
Ocean7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2011, 08:01   #4
merdobaba
Daha yeniyim

merdobaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 0
Seviye: 6 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 0 / 129
Güç: 18 / 225
Tecrübe: 19%
Teşekkür Etti: 143
Teşekkür Aldı: 39
İtibar Puanı: 61
Seviye: merdobaba will become famous soon enough

güzel oyuna benziyor saolun
merdobaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
merdobaba Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler:
Alt 11-26-2011, 11:17   #5
Ocean7
Üyeliği durduruldu

Konular: 37
Seviye: 9 [� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 21 / 219
Güç: 38 / 356
Tecrübe: 79%
Teşekkür Etti: 116
Teşekkür Aldı: 61
İtibar Puanı: 5048
Seviye: Ocean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond reputeOcean7 has a reputation beyond repute

oyunun son bölümündeyim çok güzel bir oyun :)
Ocean7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Ocean7 Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler:
Alt 12-21-2011, 01:05   #6
mafya007
Daha yeniyim

Seviye: 2 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 0 / 43
Güç: 5 / 62
Tecrübe: 74%
Teşekkür Etti: 69
Teşekkür Aldı: 16
İtibar Puanı: 10
Seviye: mafya007 is on a distinguished road

teşekkürler
Alt 12-22-2011, 12:43   #7
menemin
Üyeliği durduruldu

Seviye: 1 [� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 0 / 15
Güç: 2 / 20
Tecrübe: 60%
Teşekkür Etti: 31
Teşekkür Aldı: 6
Seviye: menemin is on a distinguished road

TŞK

Aga açılmıyor çalışmayı durdudu hatası verior crackta yaptım olmuor yardım et sana zahmet olmassa

Bir yardım edin yha konu açıp başı boş bırakıorsunuz ayıp be

Konu FGC tarafından (12-22-2011 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.
menemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-22-2011, 03:05   #8
FGC
Forum Görevlisi

FGC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Forumgaleriden
Konular: 358
Seviye: 41 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 1519 / 1519
Güç: 906 / 1936
Tecrübe: 50%
Teşekkür Etti: 1.066
Teşekkür Aldı: 2.732
İtibar Puanı: 306819
Seviye: FGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond repute

Alıntı:
menemin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TŞK

Aga açılmıyor çalışmayı durdudu hatası verior crackta yaptım olmuor yardım et sana zahmet olmassa

Bir yardım edin yha konu açıp başı boş bırakıorsunuz ayıp be
3 kere alt alta mesaj yazmışsın. 2 sefer uyarı yapılmaksızın üyeliğin durdurulur.
Arkadaşım laflarına dikkat et! Burada kimse sana yardım etmek zorunda değil. Yardım istiyorsan düzgün dille iste.

Deus Ex Human Revolution
oyununu kurmuş musun. Bu oyun onun üzerine kurulacak bir genişleme paketidir.

Aşağıdaki linkten oyunu indir.
Alt 12-22-2011, 07:22   #9
menemin
Üyeliği durduruldu

Paylaşım: 0 / 15
Güç: 2 / 20
Tecrübe: 60%
Teşekkür Etti: 31
Teşekkür Aldı: 6
Seviye: menemin is on a distinguished road

Haddiniz aştın.

Düzenleyen : FGC

Konu FGC tarafından (12-22-2011 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.
menemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-27-2011, 01:27   #10
Ephedrine
Daha yeniyim

Paylaşım: 0 / 0
Güç: 0 / 0
Tecrübe: 0%
Teşekkür Etti: 1
Teşekkür Aldı: 0
Seviye: Ephedrine is on a distinguished road

Arkadaslar, bu siteden ilk defa oyun indirdim ve rar'i acmak icin sifre istedi.Hangi sifreyi istiyor?Bu sifreyi nerden bulabalirim?Yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim
Ephedrine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap yaz

Etiketler
deus, download, full, human, link, missing, oyun, revolution, tek, İndir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil