Max Payne 2
adlı üyemiz haftanın üyesi olarak seçilmiştir. Başarılarının devamını dileriz.
ÖDÜL
+15.000 REP
Yükleniyor...

Forumgaleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama B.Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Bağış Yap
Go Back   Forumgaleri > OYUN BÖLÜMÜ > Forumgaleri Özel Uploadlar > Fps (First Person Shooter)

Bugüne özel indirimli Günün Fırsatını görmek için tıklayın

Benzer Konular
Konu Cevaplayan Forum cevap Son Mesaj
Battlefield 2142 - Razor1911 Tek Link Full Oyun İndir - Download »ØØ9« Tek Link Oyunlar 17 04-15-2012 06:41
Battlefield 3 Beta Full Download | Oyun İndir | PC | Tek Link | 2011 FGC Fps (First Person Shooter) 18 03-03-2012 05:50
Battlefield 1942: The Road to Rome Tek Link Full Download | Oyun İndir | PC cakirts Geri Dönüşüm Kutusu 2 01-30-2012 12:20
Battlefield 1942 Secret Weapons of WW2 Tek Link Full Download | Oyun İndir | PC - Direkt FTP'den cakirts Tek Link Oyunlar 10 01-30-2012 12:01
STCC: The Game 2 SKIDROW Tek Link Full Download | Oyun İndir | 2011 | PC | Crack | Alternatifli cakirts Tek Link Oyunlar 1 08-22-2011 05:42

Konuyu değerlendir - Battlefield 3 Full Download | Oyun İndir | Tek Link | Crack | PC | 2011.
(12)
Değerlendirme: Toplam 12 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5,00 puandır.

Cevap yaz Yeni Konu aç

Seçenekler Stil
Alt 10-25-2011, 12:26   #1
FGC
Forum Görevlisi

FGC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Forumgaleriden
Konular: 358
Seviye: 41 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 1518 / 1518
Güç: 905 / 1935
Tecrübe: 49%
Teşekkür Etti: 1.066
Teşekkür Aldı: 2.732
İtibar Puanı: 306819
Seviye: FGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond repute
Oyun Battlefield 3 Full Download | Oyun İndir | Tek Link | Crack | PC | 2011

FGC
ISO
DVD1 - 8x1GB
DVD2 - 6x1GB

Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üye olmak için tıkla

Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows Vista or Windows 7
İşlemci: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Bellek: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
Ekran Kartı Belleği: 512 MB
Boş Alan: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
İşlemci: Quad-core Intel or AMD CPU
Bellek: 4GB
Ekran kartı: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850Ekran Kartı Belleği: 1 GB
Boş Alan: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Geliştirici: Digital Illusions / EA DICE
Yayıncı: Electronic Arts Inc.
Tür: Shooter
Platform: PC / Windows

Çıkış tarihi: Dünya: 25 Ekim 2011
ABD: 25 Ekim 2011
Avrupa: 25 Ekim 2011

İlk izlenimlerimi yaptım…

Bu muhteşem oyunu hayranları gibi bende oynarken hiç sıkılmadım. – çünkü ben de kendimi hayran kategorisine katıyorum – Ta ki biri gelip beni, mermi yağmuruna tutana kadar veya arkamdan sinsice yaklaşıp, bıçağını bana gösterdikten sonra hafifçe saplayana kadar. Bu olaylar ile ilk kez karşılaşmıyorum. Evet. Pek çok FPS oyunu oynadım ve bu durumlara maruz kaldım. Açıkçası işin bu kısmı sizi ilgilendirmiyor evet. İçinizden, “ Senin FPS hikâyelerini dinlemeye gelmedik buraya! “ dediğinizi duyar gibiyim. Bu yüzden bu konuyu kapatıyorum. Asıl önemli olan, Battlefield 3’ü oynarken size neler hissettirdikleri. Tabii ki bu sadece bir başlangıç duygusu olarak kalıyor. Battlefield 3 ile platonik bir aşka başlamanıza bie neden olabilir oyundaki aksiyon.

İlk olarak sizlere oyuna nasıl giriliyor, bunu anlatayım. Birçoğunuz biliyordur; ama anlatmakta yarar var.

Battlefield 3’e giriş nasıl yapılır?
Öncelikle indirdiğiniz Origin istemcisini indirip, kuruyorsunuz ve Store bölümünde yer alan Free Games kategorisine giriyorsunuz. Electronic Arts, bu bölümde Battlefield 3’ün Betası’nı manşet olarak geçmiş. Bulmak için zorlanmayacaksınız. “Get It Now” butonuna tıkladıktan sonra oyun bilgisayarınıza inmeye başlıyor. Yükleme bittikten sonra, Origin sizi uyarıyor; “ Yükleme bitti abi. Ne yapalım? “ diye. Siz buradaki yükleme işini bitirdikten sonra, yine bir Electronic Arts hizmeti olan Battlelog’a giriyorsunuz . Burada, sol altta bulunan Game Manager bölümündeki istenen her şeyi download ediyorsunuz ve kuruyorsunuz. Daha sonra aynı sayfada, üst tarafta bulunan; Multiplayer, Co-op ve Campaign bölümünden Multiplayer’daki Quick Match’e tıklıyorsunuz. Oyun sizi otomatikmen zaten bir sunucuya yolluyor bu sayede. Eğer isterseniz şöyle bir şey de var: Home, Multiplayer, Co-op, Campaign, Platoons, News, Forums sekmelerinden, yine Multiplayer’a farenizi sürüklüyorsunuz ve Server Browser’a tıklıyorsunuz. Bu şekilde de gireceğiniz sunucuyu kendiniz seçebilirsiniz.

Bu anlattıklarımı Alpha Trial versiyonunu oynayan kullanıcılar mutlaka bileceklerdir. Her ihtimale karşı ben yine de yazı da bulundurayım diye yazdım.

Bu oyundaki atmosferi bir daha bulamazsınız…
Başlıkta ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Battlefield 3’teki atmosferden, PCkoloji’deki birçok haberde bahsetmiştik. Öyle ki, oyunda göreceğiniz patlama efektleri bile bir şaheser olmuş. Bad Company’deki çıkan toz bulutlarının aksine, Battlefield 3’te roket atarınız ile yerle bir ettiğiniz binalardan çıkan toz bulutları bile etkileyici olmuş. Toz bulutundan girdim, evet. Çünkü bu tip ufak olarak görülen birçok detay hep atlanmıştır oyunlarda. Benim dikkat ettiğim bu detaylarda, toz bulutları ve ortalıkta yanan bazı cisimler de vardır. Oyuna Ruslar ile başladığınızda, eğer yere entegre edilmiş bir uçaksavar yakınsanız mutlaka yanına gidin ve neler olacak bir izleyin.

Beni etkileyen bir unsur da burada var. Oyuna başladıktan çok kısa bir süre sonra bir uçağın kanadına, uçaksavarın ateşlediği füze isabet ediyor. Bad Company 2’deki deniz kenarındaki patriotlar ateşlendikten sonra çıkan duman, Battlefield 3’teki o uçaksavarlardan çıkan dumanın yanında bir hiç gibi kalıyor. Bu duman efektinin yanında bir de çevre yapılanması etkileyici olmuş. Yanınızdaki düşmanı bile fark edemiyorsunuz bazen. Neden mi? Çünkü, çevre detaylarının hazırlanışı sanki bu durum baz alınarak yapılmış. Mesela ben, düşmanı M-com’un yanında beklerken, düşman gelip M-com’u harekete geçirip kaçıyor. Olayı anlayabildiniz mi? O bile beni fark edememiş. DICE’nin geliştirdiği bu çevre Bad Company 2’yi aldığımdan beri düşlediğim, siper çatışmalarına ağırlık verdirmeye zorlayabilir oyuncuları. Metropol ve şehirlerde de geçecek doğal olarak bu oyun. İşte bu da, çevre düzenlemelerinin ne kadar detaya inildiğinin bir göstergesi. Söylenene göre, Battlefield 3’teki ekip sayısı, Bad Company 2’ye göre pek fazlaymış. Bu atmosfer detayları da bunun kanıtı olsa gerek.

Ölüyorum, öyleyse ölürüm arkadaş…
Battlefield 3’ün küçük bir detayı daha var. Bilmiyorum buna dikkat ettiniz mi; ama bir önceki oyunda oynadığınız karakter vurulunca kütük gibi yere düşüyordu. Etrafındakilerinin yardım etmesi için hiçbir çaba harcamıyordu. Battlefield 3’te ise bu durum farklı. Aşağıdaki resimde de gördüğünüz üzere, karakterimiz vurulup yere düştükten sonra elini kaldırıyor ve aklından o sırada geçirdiği düşünceleri duygusal olarak anlayabiliyoruz. “ Kurtarın beni! “ der gibi. Biri gelip defibrilatör ile bu karakterin hayatını kurtarmak için geç kalırsa her zaman olduğu gibi baştan başlıyoruz. Öldükten sonra beklediğimiz süre bu sefer bana çok kısa geldi. Ölürken verilen 3 saniye gibi bir sürenin yanında, deploy atmak için bulunduğumuz kısımda da 3 saniye veriliyor. Belki de ben yanlış görmüş olabilirim; ama oyuna alışmama oldukça zor oldu. Aşağıdaki konuda da işte tam bundan bahsettim: kontrollerden.

İnceleme Sahibi: Deniz KOCATÜRK

Not:
Güncel Driverleri İndirmek İçin Aşağıdaki linklerden uygun linki tıklayın.

ATI
Windows Vista / 7 x86 Drivers İndir

Windows Vista / 7 x64 Drivers İndir

NVDIA
Windows Vista / 7 x86 Drivers İndir

Windows Vista / 7 x64 Drivers İndir

Oyunun Crack'ini ayrı şekilde indirmek isterseniz;

DVD1

DVD2

DVD1

DVD2
<<<Tek Link>>>

Hata Raporu Alanlar
Sadece oyunu ilk başta yüklerken "Battlefield 3™" adlı bir klasöre yüklüyor. Bu klasörün ismini değiştirdikten sonra oyunu sorunsuz bir şekilde oynuyabilirsiniz.
Alıntı:
cakirts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oyunu indirdim. Oyun sorunsuz çalışıyor, teşekkürler.
+Rep
Alıntı:
ahmetayaz76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekür ederim size oyun oldu klasördeki son iki kelimeyi sildim,oyun çalıştı az önce metro bölümünü bitirdim,herşey için teşekür ederim
Alıntı:
hcavlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oyun indirip, sorunsuz kuruldu ve oynandı, ne biçim bir oyundur bu, sağolasın.

Konu FGC tarafından (03-24-2012 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.
FGC isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 04:13   #2
FGC
Forum Görevlisi

Seviye: FGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond reputeFGC has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Battlefield 3 Full Download | Oyun İndir | Tek Link | Crack | PC | 2011

Linkler tamamlandı.
Alt 10-25-2011, 06:38   #3
»ØØ9«
Forumgaleri.comdoğru yerdesiniz...

»ØØ9« - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: TRABZON
Konular: 22208
Seviye: 93 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 3452 / 3452
Güç: 10918 / 11300
Tecrübe: 5%
Teşekkür Etti: 9.199
Teşekkür Aldı: 65.744
İtibar Puanı: 539280
Seviye: »ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute»ØØ9« has a reputation beyond repute
»ØØ9« - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: Battlefield 3 Full Download | Oyun İndir | Tek Link | Crack | PC | 2011

Oyun'un crack'ı çıktı demek. Ellerine sağlık. İndiriyorum. +REP

»ØØ9« isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
»ØØ9« Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler:
Alt 10-25-2011, 05:39   #4
zhm35
Daha yeniyim

Konular: 0
Seviye: 1 [� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 0 / 11
Güç: 2 / 21
Tecrübe: 47%
Teşekkür Etti: 68
Teşekkür Aldı: 0
İtibar Puanı: 10
Seviye: zhm35 is on a distinguished road

Peki Partlar aynımı çünki wupload da sorun oldu filesonicden indirmeye calışcam ?

Konu zhm35 tarafından (10-25-2011 Saat 05:42 ) değiştirilmiştir.
zhm35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 05:49   #5
Anonim
Foruma Alıştım

Anonim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 41
Seviye: 12 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 28 / 287
Güç: 60 / 726
Tecrübe: 50%
Teşekkür Etti: 427
Teşekkür Aldı: 391
İtibar Puanı: 3712
Seviye: Anonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond reputeAnonim has a reputation beyond repute

Teşekkürler bu ne hız

Tüm Sitelerde Tek Java Scriptle Cookie Kullanın

Anonim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 11:16   #6
FGC
Forum Görevlisi

Alıntı:
zhm35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki Partlar aynımı çünki wupload da sorun oldu filesonicden indirmeye calışcam ?
Parçalar uyumludur. Karışık indirebilirsin.
Alıntı:
Anonim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler bu ne hız
Rica ederim. :)
Alt 10-26-2011, 12:36   #7
ahmetayaz76
Daha yeniyim

Yer: istanbul
Konular: 8
Seviye: 6 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 0 / 126
Güç: 17 / 272
Tecrübe: 5%
Teşekkür Etti: 120
Teşekkür Aldı: 19
İtibar Puanı: 12
Seviye: ahmetayaz76 is on a distinguished road

hata verdi
ahmetayaz76 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-26-2011, 12:38   #8
waltergate
Üyeliği durduruldu

Yer: İstanbul
Konular: 15
Seviye: 19 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 91 / 455
Güç: 142 / 1005
Tecrübe: 22%
Teşekkür Etti: 207
Teşekkür Aldı: 2.180
İtibar Puanı: 38619
Seviye: waltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond reputewaltergate has a reputation beyond repute

Ellerine sağlık çok teşekkürler...
waltergate isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
waltergate Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler:
Alt 10-26-2011, 01:04   #9
FGC
Forum Görevlisi

Alıntı:
ahmetayaz76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hata verdi
Ne hatası verdi. Söyler misin?

- Eğer rardan çıkartma işlemi yaparken hata aldıysan, hangi partta alıyorsan o hatayı o partı tekrar indir. Hatalı inmiş olabilir.

- Eğer oyunu kurduysan crackleme işlemini de yap.

Konu FGC tarafından (12-18-2011 Saat 02:33 ) değiştirilmiştir.
FGC isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
FGC Adlı Üyeye Bu Mesajı için Teşekkür Eden 3 Kişi:
Alt 10-26-2011, 01:24   #10
cakirts
Forumgaleri.comdoğru yerdesiniz...

cakirts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Kayboldum :)
Konular: 12164
Seviye: 80 [� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �� Bé-Yêu �]
Paylaşım: 2973 / 2973
Güç: 6592 / 15287
Tecrübe: 29%
Teşekkür Etti: 6.145
Teşekkür Aldı: 20.701
İtibar Puanı: 510229
Seviye: cakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond reputecakirts has a reputation beyond repute

Oyunu indirdim. Oyun sorunsuz çalışıyor, teşekkürler.
+Rep
Cevap yaz

Etiketler
2011, battlefield, crack, download, full, link, oyun, tek, İndir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil